PENCARIAN DANA RM100K UNTUK MENAIK TARAF PUSAT SUMBER AL-IDRISI SM IMTIAZ YT BESUT

Alhamdulillah…petang ini (1 September 2022) bersama-sama dengan Timbalan saya, Saudara Amin Idris memerah idea merencana strategi bagaimana KARIB (Kelab Alumni dan Rakan Imtiaz Besut) mengambil inisiatif dapat membantu pihak SM Imtiaz YT Besut (i-Best) untuk mengumpul dana sebanyak RM100K bagi tujuan Infaq Pendidikan bagi melengkapkan perpustakaan sekolah dengan pelbagai kemudahan supaya lebih kondusif serta lengkap dengan ciri-ciri akses internet berkelas dunia selaras menjadikan i-Best sebagai The Best School in The World.

Jom kita mulakan dengan penyediaan tabung khas untuk tujuan ini melalui sumbangan ke Akaun KARIB di pautan https://toyyibpay.com/Pusat-Sumber-Imtiaz-Besut .

Semoga setiap sumbangan derma dan infaq yang tuan-tuan berikan mengalir di dalamnya pahala saham akhirat setiap kali pelajar-pelajar i-Best menggunakan perpustakaan tersebut.

Pihak KARIB juga menerima apa-apa cadangan sumbangan pelbagai bahan ilmiah untuk Pusat Sumber ini. Saya alu-alukan mana-mana individu atau organisasi yang dapat membantu pihak KARIB dalam usaha ini dan boleh terus menghubungi saya di talian 011-11496261 untuk perbincangan.

p/s : Saya akan pinkan post ini di profil fb saya untuk tujuan update sumbangan dari semasa ke semasa sehingga dana yang diperlukan benar-benar cukup. Semoga Allah SWT jua akan menyelesaikan dan menyempurnakan misi ini…in sha Allah.

Tamat

Jualan Buku IMTIAZ: Untold Story

The Origin, Conception, Planning, Development and Implementation of the First Ulul Albab Educational Programme: The Untold Story of Imtiaz Kota Putera, Besut, Terengganu. Umi Kalthom Abdul Manaf, PhDZuraidah Abdul Manaf, [...]
Read more
Logo KARIB V2.0
KARIB ialah persatuan Kelab Alumni & Rakan Imtiaz Besut bertujuan untuk membantu serta merapatkan lagi hubungan sesama bekas pelajar dan masyarakat.
KARIB ialah persatuan Kelab Alumni & Rakan Imtiaz Besut bertujuan untuk membantu serta merapatkan lagi hubungan sesama bekas pelajar dan masyarakat.