sumbangan perpustakaan imtiaz besut al idrisi 12

PENCARIAN DANA RM100K UNTUK MENAIK TARAF PUSAT SUMBER AL-IDRISI SM IMTIAZ YT BESUT

Alhamdulillah…petang ini (1 September 2022) bersama-sama dengan Timbalan saya, Saudara Amin Idris memerah idea merencana strategi bagaimana KARIB (Kelab Alumni dan Rakan Imtiaz Besut) mengambil inisiatif dapat membantu pihak SM Imtiaz YT Besut (i-Best) untuk mengumpul dana sebanyak RM100K bagi tujuan Infaq Pendidikan bagi melengkapkan perpustakaan sekolah dengan pelbagai kemudahan supaya lebih kondusif serta lengkap dengan ciri-ciri akses internet berkelas dunia selaras menjadikan i-Best sebagai The Best School in The World.

Jom kita mulakan dengan penyediaan tabung khas untuk tujuan ini melalui sumbangan ke Akaun KARIB di pautan https://toyyibpay.com/Pusat-Sumber-Imtiaz-Besut .

Semoga setiap sumbangan derma dan infaq yang tuan-tuan berikan mengalir di dalamnya pahala saham akhirat setiap kali pelajar-pelajar i-Best menggunakan perpustakaan tersebut.

Pihak KARIB juga menerima apa-apa cadangan sumbangan pelbagai bahan ilmiah untuk Pusat Sumber ini. Saya alu-alukan mana-mana individu atau organisasi yang dapat membantu pihak KARIB dalam usaha ini dan boleh terus menghubungi saya di talian 011-11496261 untuk perbincangan.

p/s : Saya akan pinkan post ini di profil fb saya untuk tujuan update sumbangan dari semasa ke semasa sehingga dana yang diperlukan benar-benar cukup. Semoga Allah SWT jua akan menyelesaikan dan menyempurnakan misi ini…in sha Allah.

fb raja azman: https://www.facebook.com/prince.azman

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter

Share:

WhatsApp
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KARIB IMTIAZ

Artikel Lain

Majlis Kesyukuran Apresiasi SPM 2021 1

Majlis Apresiasi Kesyukuran SPM 2021

Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi pelajar-pelajar tingkatan 5 di Imtiaz Besut telah menamatkan Sijil Peperiksaan Malaysia pada tahun 2021 dengan jayanya. Kehadiran Presiden KARIB ke

masjid-nasiruddin-shah-karib-imtiaz-5

Masjid Kampung Raja

Masjid Nasiruddin Shah atau lebih dikenali sebagai Masjid Kampung Raja memainkan peranan yang besar kepada bekas pelajar Imtiaz besut sebelum pelajar2 di pindahkan ke pelagat