Projek Infaq KARIB Imtiaz June 2021 6

Projek Infaq KARIB

Alhamdulillah…60 Pek Makanan untuk #ProjekInfaqKARIB bagi Fasa 1 telah sampai ke Besut dan sebilangannya sudah diagihkan bermula hari ini di kawasan Hulu Besut dan Jabi. Bagi kakak-kakak yang segan untuk bergambar tu, tiada masalah…pihak kami hanya nak jadikan gambar-gambar ini hanya untuk paparan buat penderma yang telah menyumbang sahaja.

In sha Allah, semua yang mengisi form KARIB untuk Fasa 1 akan mendapat Pek Makanan ini. Selepas ini kita akan menggunakan database bancian untuk agihan pada masa akan datang.

In sha Allah…In sha Allah esok dan lusa akan diteruskan lagi di kawasan Jerteh dan Kota Putera. Terima kasih kepada Team KARIB di Besut yang memudahkan urusan. Mawardi Ariffin Sefull Abe Mohd Dhiak Haji Mohd Azman Ibrahim .Kepada semua penyumbang sama ada individu mahupun syarikat yang memberi sumbangan, semoga Allah SWT jua akan membalas atas setiap sedekah dan amal jariah yang telah diberikan.

Terima kasih atas sokongan semua. #AndaHulurKamiSalur

Jom sama-sama menyumbang di https://karib.net/derma/ atau terus ke akaun Maybank : 563046336453 (KARIB)
#KelabAlumniDanRakanImtiazBesut
#Alhamdulillah

Share:

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Share:

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KARIB IMTIAZ

Artikel Lain

buku karib imtiaz

Jualan Buku IMTIAZ: Untold Story

The Origin, Conception, Planning, Development and Implementation of the First Ulul Albab Educational Programme: The Untold Story of Imtiaz Kota Putera, Besut, Terengganu. Umi Kalthom

KARIB Youtube Channel

Youtube Channel

Alhamdulillah. KARIB sekarang sudah ada channel di youtube sendiri. Nantikan kandungan baru di channel youtube kami. Jangan lupa like, share & subscribe! Boleh layari: https://www.youtube.com/channel/UCzFXgGUBQtwZKyfTptbwOWwuntuk

Projek Infaq KARIB Imtiaz June 2021 6

Projek Infaq KARIB

Alhamdulillah…60 Pek Makanan untuk #ProjekInfaqKARIB bagi Fasa 1 telah sampai ke Besut dan sebilangannya sudah diagihkan bermula hari ini di kawasan Hulu Besut dan Jabi.

Sarjan Imtiaz Dalam Kenangan

Allahyarham Abdul Rahman

Kali terakhir jumpa adalah sebulan sebelum PKP, 15 Februari 2020 ketika menjemput beliau ke Majlis Apresiasi Kepimpinan Ulul Albab 2020 di Besut, Bumi Ulul Albab.

KARIB IMTIAZ & 1K1B

Hulu Besut bersama KARIB

KARIB – Kelab Alumni & Rakan Imtiaz Besut diterajui oleh anak muda Cikgu Raja Azman. Sesungguhnya kami sedikit cemburu kerana kesedaran mereka dalam membantu dimiliki