Projek Infaq KARIB Imtiaz June 2021 6

Projek Infaq KARIB

Alhamdulillah…60 Pek Makanan untuk #ProjekInfaqKARIB bagi Fasa 1 telah sampai ke Besut dan sebilangannya sudah diagihkan bermula hari ini di kawasan Hulu Besut dan Jabi. Bagi kakak-kakak yang segan untuk bergambar tu, tiada masalah…pihak kami hanya nak jadikan gambar-gambar ini hanya untuk paparan buat penderma yang telah menyumbang sahaja.

In sha Allah, semua yang mengisi form KARIB untuk Fasa 1 akan mendapat Pek Makanan ini. Selepas ini kita akan menggunakan database bancian untuk agihan pada masa akan datang.

In sha Allah…In sha Allah esok dan lusa akan diteruskan lagi di kawasan Jerteh dan Kota Putera. Terima kasih kepada Team KARIB di Besut yang memudahkan urusan. Mawardi Ariffin Sefull Abe Mohd Dhiak Haji Mohd Azman Ibrahim .Kepada semua penyumbang sama ada individu mahupun syarikat yang memberi sumbangan, semoga Allah SWT jua akan membalas atas setiap sedekah dan amal jariah yang telah diberikan.

Terima kasih atas sokongan semua. #AndaHulurKamiSalur

Jom sama-sama menyumbang di https://karib.net/derma/ atau terus ke akaun Maybank : 563046336453 (KARIB)
#KelabAlumniDanRakanImtiazBesut
#Alhamdulillah

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter

Share:

WhatsApp
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KARIB IMTIAZ

Artikel Lain

Majlis Kesyukuran Apresiasi SPM 2021 1

Majlis Apresiasi Kesyukuran SPM 2021

Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi pelajar-pelajar tingkatan 5 di Imtiaz Besut telah menamatkan Sijil Peperiksaan Malaysia pada tahun 2021 dengan jayanya. Kehadiran Presiden KARIB ke

masjid-nasiruddin-shah-karib-imtiaz-5

Masjid Kampung Raja

Masjid Nasiruddin Shah atau lebih dikenali sebagai Masjid Kampung Raja memainkan peranan yang besar kepada bekas pelajar Imtiaz besut sebelum pelajar2 di pindahkan ke pelagat