Projek Infaq KARIB

Alhamdulillah…60 Pek Makanan untuk #ProjekInfaqKARIB bagi Fasa 1 telah sampai ke Besut dan sebilangannya sudah diagihkan bermula hari ini di kawasan Hulu Besut dan Jabi. Bagi kakak-kakak yang segan untuk bergambar tu, tiada masalah…pihak kami hanya nak jadikan gambar-gambar ini hanya untuk paparan buat penderma yang telah menyumbang sahaja.

In sha Allah, semua yang mengisi form KARIB untuk Fasa 1 akan mendapat Pek Makanan ini. Selepas ini kita akan menggunakan database bancian untuk agihan pada masa akan datang.

In sha Allah…In sha Allah esok dan lusa akan diteruskan lagi di kawasan Jerteh dan Kota Putera. Terima kasih kepada Team KARIB di Besut yang memudahkan urusan. Mawardi Ariffin Sefull Abe Mohd Dhiak Haji Mohd Azman Ibrahim .Kepada semua penyumbang sama ada individu mahupun syarikat yang memberi sumbangan, semoga Allah SWT jua akan membalas atas setiap sedekah dan amal jariah yang telah diberikan.

Terima kasih atas sokongan semua. #AndaHulurKamiSalur

Jom sama-sama menyumbang di https://memberz.studio61.my/derma/ atau terus ke akaun Maybank : 563046336453 (KARIB)
#KelabAlumniDanRakanImtiazBesut
#Alhamdulillah

Tamat

Projek Darul Makmur

Jom sama-sama menyumbang untuk membantu bersama #ProjectDarulMakmur bagi meringankan beban mereka yang terjejas banjir di Pahang baru-baru ini.Antara yang turut serta menyokong #ProjectDarulMakmur ialah Angkatan Tentera Malaysia (ATM), PPK Kuala [...]
Read more

Youtube Channel

Alhamdulillah. KARIB sekarang sudah ada channel di youtube sendiri. Nantikan kandungan baru di channel youtube kami. Jangan lupa like, share & subscribe! Boleh layari: shorturl.at/adgIPuntuk ke channel youtube kami.
Read more
Logo KARIB V2.0
KARIB ialah persatuan Kelab Alumni & Rakan Imtiaz Besut bertujuan untuk membantu serta merapatkan lagi hubungan sesama bekas pelajar dan masyarakat.
KARIB ialah persatuan Kelab Alumni & Rakan Imtiaz Besut bertujuan untuk membantu serta merapatkan lagi hubungan sesama bekas pelajar dan masyarakat.